Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes >

Op zoek naar een leuk en goed georganiseerd bedrijfsuitje? Wij verzorgen een gehele dag voor u fietstours, wandeltours in combinatie met bv koffie en gebak, lunch, diner of rondvaart.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Geen zin om doelloos rond te slenteren door Amsterdam. Huur een fiets en maak gebruik van onze Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam!
Amsterdam is bij uitstek de stad om te fietsen; in korte tijd bent u in de Jordaan met de mooie negen(winkel)straatjes, de Haarlemmerstraat (uitgeroepen tot de een na leukste winkelstraat van Amsterdam), de mooie grachten met de kleine musea (Tassenmuseum, Bijbels Museum, Museum van Loon), de Heineken Experience de Albert Cuypmarkt en meer.Vindt u het lastig om alles te vinden per fiets? Wij hebben voor u de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam . Op deze plattegrond staan leuke routes met informatie over de hotspots van de stad.

Tarieven huur Yellow Bike fietsen

2 uur € 6,-
3 uur € 8,-
1 dag (24 uur) € 12,-
Volgende dag extra € 8,-

Kortingen voor meerdere dagen, prijzen ex. diefstal verzekering. Al onze fietsen zijn voorzien van twee stevige sloten. Eventuele kinderzitjes zijn gratis.

Belangrijk:

Borg tot 4 personen:

Eén (kopie) orgineel paspoort of één (kopie) ID-kaart/rijbewijs en €50,- per fiets of één credit card kopie.

Borg meer dan 4 personen:

Tweemaal (kopie) originele paspoorten of tweemaal (kopie) ID-kaart/rijbewijs en €50,- per fiets (max. van €250,-) of tweemaal credit card kopie.

Fietsen Reserveren

NB. Wij reserveren pas vanaf 10 fietsen en voor minimaal 24 uur. [contact-form-7 404 "Not Found"]