Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes >

Op zoek naar een leuk en goed georganiseerd bedrijfsuitje? Wij verzorgen een gehele dag voor u fietstours, wandeltours in combinatie met bv koffie en gebak, lunch, diner of rondvaart.

Fietsverhuur

Over Yellow Bike

Al 26 jaar doen wij waar we goed in zijn: met onze kwaliteitsfietsen en vriendelijk personeel, mensen een leuk dagje uit bezorgen!’ – Hanny Kooij, directeur van Yellow Bike.

Yellow Bike was in 1990 het allereerste bedrijf dat op de fiets rondleidingen verzorgde in Amsterdam. Inmiddels, 26 jaar later, bestaat het bedrijf uit zo’n 60 enthousiaste medewerkers die u graag kennis laten maken met de mooiste stad van Nederland. U kunt onder leiding van een ervaren gids de  mooie stad op een veilige manier ontdekken. U kunt natuurlijk ook  zelf een Yellow Bike huren en in uw eentje Amsterdam verkennen. Vriendelijkheid, kwaliteit en plezier staan altijd centraal bij ons personeel. Onze enthousiaste gidsen staan dan ook te popelen u de mooiste plekjes van de stad te laten zien. Heeft u zin in een goed georganiseerd en leuk uitje met vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu een van onze tours, de beste manier om Amsterdam te beleven!

Yellow Bike introduceert, Yellow Backie!
Een initiatief dat de liefde tussen Amsterdammers en toeristen doet ontvlammen door gebruik te maken van een typisch Nederlandse gewoonte: achterop de fiets meerijden met een vriend.

Bekijk de video  

Gidsen
Wij studeren in Amsterdam en laten u met veel plezier de bijzondere plekken van onze stad zien. We vertellen veel over de historie, maar brengen u natuurlijk ook op de hoogte van de nieuwste hotspots, restaurants en winkeltjes.

Website 2016 Yellow Bike Team

Garagisten
Wij zijn de mensen die u ontvangen en zorgen dat de tour op tijd en rustig vertrekt. Tevens zorgen wij dat de comfortabele, Hollandse fietsen van Yellow Bike helemaal in orde zijn op het moment dat u er de stad mee in gaat.

Garagisten 2016

Het kantoor
Als u naar Yellow Bike belt met een vraag over bijvoorbeeld een reservering, krijgt u ons aan de lijn. Wij doen onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Ook als u een speciaal verzoek heeft, zullen wij uiteraard proberen u daarin tegemoet te komen. Hopelijk tot ziens!
kantoor