Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze Amsterdamse tips!

Scholieren Bedrijfsuitje

Gespecialiseerd in (grote) groepen

Op zoek naar een gezellig en perfect georganiseerd uitje voor uw bedrijf, school, familie of vriendengroep in Amsterdam? Wij geven u graag advies en regelen het helemaal voor u!

Amsterdam Noord: Een fietstour op een Yellow Bike

Amsterdam Noord is een bruisende en multiculturele buurt die in rap tempo een van de meest populaire bestemmingen van de stad is geworden. Met zijn combinatie van oud en nieuw, rijke geschiedenis en diverse cultuur heeft Amsterdam Noord voor iedereen iets te bieden.

En een van de beste manieren om Amsterdam Noord te ervaren, is met een fietstour van Yellow Bike!

Onze tour door Amsterdam Noord neemt je mee op een reis door deze fascinerende buurt, waar je alles zult zien, van traditionele Amsterdamse huizen tot moderne appartementen, van parken en speeltuinen tot cafés en restaurants. Je leert ook over de unieke geschiedenis en cultuur van de buurt.

Hier zijn een paar dingen die je kunt zien en doen tijdens de Yellow Bike Amsterdam Noord tour:

  • Bezoek de NDSM Werf, een voormalige scheepswerf die is omgetoverd tot een cultureel centrum, de thuisbasis van diverse kunstgalerijen, restaurants, bars en winkels. Hier vind je ook het beroemde graffiti kunstwerk van Anne Frank.
  • Twee veerboottochten over de rivier het IJ, wat je het gevoel geeft een echte Amsterdammer te zijn.
  • De ADAM Toren heeft de hoogste schommel van Europa. Je kunt er prachtige foto’s maken van het uitzicht.
  • Bezoek het Eye Filmmuseum, een prachtig museum, met een collectie van meer dan 37.000 films en een bioscoop die films uit het verleden en heden speelt. De toegang tot het gebouw is gratis, maar de tentoonstellingen zijn niet inbegrepen in deze fietstour.
  • Je zult veel lokale schattige vintage- en antiekwinkels zien.

Naast deze bezienswaardigheden stelt een fietstour door Amsterdam Noord met Yellow Bike je ook in staat om de unieke sfeer van de buurt te ervaren. Je zult allerlei soorten mensen zien en een proefje krijgen van de energie en creativiteit van de buurt.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en informatieve manier om Amsterdam Noord te ervaren, dan is een fietstour met Yellow Bike de perfecte optie voor jou!

Hier zijn een paar redenen waarom:

  • Je zult veel inzicht krijgen in de geschiedenis en cultuur van de stad.
  • Wij voorzien je van hoogwaardige Yellow Bike fietsen.
  • Onze rondleidingen zijn flexibel en kunnen tot wel 4 uur duren! Er is veel te verkennen, ook te voet.
  • We bevinden ons in het hart van Amsterdam!

Onze rondleidingen zijn altijd leuk, leerzaam en ontzettend interessant! We laten je het beste zien dat Amsterdam Noord te bieden heeft en helpen je om dit een dag te maken die je nooit gaat vergeten.

Boek vandaag nog je tour door Amsterdam Noord met een prachtige Yellow Bike