Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze tips!

Arrangementen

Op zoek naar een gezellig en perfect georganiseerd uitje voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Wij geven u graag advies en regelen het helemaal voor u!

Arrangementen 2019

Voor groepen vanaf 8 personen die een compleet programma zoeken, hebben we een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld.

Let op: deze arrangementen zijn slechts een voorbeeld! Uiteraard kunt u ook uw eigen arrangement samenstellen uit een combinatie van alle tours uit ons programma. Wij werken samen met een aantal restaurants, musea en rederij Lovers. Daarbij heeft u grotendeels de vrijheid om uw eigen tijd én volgorde vast te stellen. Prijzen zijn ‘vanaf-prijzen’ en kunnen afhankelijk van de keuze voor het restaurant afwijken. Wilt u advies, wij helpen u graag! Vooraf reserveren noodzakelijk.

Nieuw: als u een fietstour combineert met een wandeling betaalt u voor de wandeling slechts €6,50 per persoon in plaats van €13,50.

Fietstocht & Wandeling

Wilt u met uw vrienden, familie of collega’s veel zien in een korte tijd? Dan is dit arrangement iets voor u. Neem eerst deel aan een van onze fietstochten en voor slechts €6,50 extra kunt u daarna nog onder leiding van een gids wandelen door de Jordaan of over de Wallen. Dat alles voor deze scherpe prijs!

Fietstocht, Lunch & Varen

U kunt in de ochtend onder leiding van een gids op de fiets de stad verkennen. Daarna gezellig lunchen in een van onze aanbevolen restaurants. Tot slot in de middag met een rondvaartboot de fraaie grachtengordel met zijn statige grachtenhuizen vanaf het water bewonderen.

Koffie + gebak, Fietstocht & Jordaanwandeling

Begin uw dagje Amsterdam met een lekkere kop koffie + gebak. Vervolgens kunt u onder leiding van een gids op de fiets onze hoofdstad beter leren kennen. Sluit de dag af een wandeling door de Jordaan waarbij de gids u alles zal vertellen over Rooie Nelis, het palingtrekken en de Jantjes.

Fietstocht, Lunch & Wallenwandeling

U kunt in de ochtend onder leiding van een gids op de fiets de stad verkennen. Daarna gezellig lunchen in een van onze aanbevolen restaurants. Afsluitend gaan jullie met een gids de roemruchte Wallen ontdekken. Rooie oortjes gegarandeerd.