Arrangementen voor groepen

Voor bedrijven en privégroepen die een compleet programma zoeken, hebben we een aantal gezellige arrangementen samengesteld.

Natuurlijk kunt u ook uw eigen arrangement samenstellen uit een combinatie van alle tours en onze andere activiteiten. Wij werken tevens samen met een aantal restaurants, musea en rederijen die een goede ervaring bieden.

Prijzen zijn ‘vanaf-prijzen’ en kunnen afhankelijk van de keuze voor het restaurant afwijken. Wilt u advies, wij helpen u graag!

Let op: onderstaande arrangementen zijn slechts voorbeelden er zijn heel veel andere opties, neem daarvoor contact met ons op.

Voorbeelden dagje uit in Amsterdam

Fietstocht & Wandeling

Wilt u met uw vrienden, familie of collega’s veel zien in een korte tijd? Dan is dit arrangement iets voor u. Neem eerst deel aan een van onze fietstochten en voor slechts €6,50 extra kunt u daarna nog onder leiding van een gids wandelen door de Jordaan of over de Wallen. Dat alles voor deze scherpe prijs!


Reserveren


Dit zijn voorbeelden, u kunt uiteraard zelf uw arrangement samenstellen.

Fietstocht, Lunch & Varen

U kunt in de ochtend onder leiding van een gids op de fiets de stad verkennen. Daarna gezellig lunchen in een van onze aanbevolen restaurants. Tot slot in de middag met een rondvaartboot de fraaie grachtengordel met zijn statige grachtenhuizen vanaf het water bewonderen.


Reserveren


Dit zijn voorbeelden, u kunt uiteraard zelf uw arrangement samenstellen.

Koffie + gebak, Fietstocht & Jordaanwandeling

Begin uw dagje Amsterdam met een lekkere kop koffie + gebak. Vervolgens kunt u onder leiding van een gids op de fiets onze hoofdstad beter leren kennen. Sluit de dag af een wandeling door de Jordaan waarbij de gids u alles zal vertellen over Rooie Nelis, het palingtrekken en de Jantjes.


Reserveren


Dit zijn voorbeelden, u kunt uiteraard zelf uw arrangement samenstellen.