Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze Amsterdamse tips!

Scholieren Bedrijfsuitje

Gespecialiseerd in (grote) groepen

Op zoek naar een gezellig en perfect georganiseerd uitje voor uw bedrijf, school, familie of vriendengroep in Amsterdam? Wij geven u graag advies en regelen het helemaal voor u!

We vertellen u graag meer over Yellow Bike.

Boek Nu

Al meer dan 30 jaar doen wij waar we goed in zijn: met onze kwaliteitsfietsen en vriendelijk personeel, mensen een gezellige dag bezorgen!’ – Guido van Diepen, directeur van Yellow Bike.

Yellow Bike was in 1990 het allereerste bedrijf in de wereld dat op de fiets rondleidingen verzorgde in een stad.

Inmiddels, 32 jaar later, draait de nieuwe generatie het bedrijf, wij laten u net zo graag kennis laten maken met de het mooie van Amsterdam. We gaan wel een nieuwe draai geven aan onze tours, hiervan merk je deze zomer meer!

Vriendelijkheid, kwaliteit én plezier staat altijd centraal bij ons personeel.

Yellow Backie!
In 2015 introduceerde Yellow Bike, de Yellow Backie. Een initiatief dat de liefde tussen Amsterdammers en toeristen doet ontvlammen door gebruik te maken van een typisch Nederlandse gewoonte: achterop de fiets meerijden met een vriend. Bekijk de video  

Gidsen
Wij studeren in Amsterdam en laten u met veel plezier de bijzondere plekken van onze stad zien. We vertellen veel over de historie, maar brengen u natuurlijk ook op de hoogte van de laatste nieuwtjes, de leukste hotspots, restaurants en winkeltjes.

 

Garagisten
Wij zijn degenen die u ontvangen en zorgen dat de tour rustig en op tijd. Tevens zorgen wij dat de comfortabele, Hollandse fietsen van Yellow Bike tip top in orde zijn op het moment dat u er de stad mee in gaat.

Garagisten 2016

Het kantoor
Als u naar Yellow Bike belt met een vraag over bijvoorbeeld een reservering, krijgt u ons aan de lijn. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook altijd. Wij doen onze uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Ook als u een speciaal verzoek heeft, zullen wij uiteraard proberen u daarin tegemoet te komen. Hopelijk tot ziens!
kantoor