Dineren bij Restaurant Brakke Grond

Wij nemen de organisatie van een diner voor onze rekening, dan heeft u minder gedoe! Wij selecteerden hiervoor naar eigen smaak Eetcafé de Brakke Grond. Op 10 minuten lopen van Yellow Bike bestaat een unieke plek waar het Vlaamse ‘goesting’-gevoel (Vlaams voor zin, zoals in zin hebben in) tot leven komt. Het eetcafé heeft een groot terras op een prachtig oud plein en dient als culturele huiskamer voor kunstenaars, de bezoekers van de Nes, stadsbezoekers én mensen uit de buurt.

Over de locatie

Eetcafé de Brakke Grond beschikt over een ruime bovenverdieping die ideaal geschikt is voor groepsdiner’s, borrels of feesten. Normaal gesproken is de capaciteit voor een zittend diner vijftig personen, voor een staande borrel is dat zeventig personen. Ook verzorgen we regelmatig de catering voor huurders van de zalen in het cultuurhuis. Voor grote groepen is het mogelijk om uit te wijken naar één van deze zalen.

Het is een plek waar je even je e-mail kunt checken met je laptop (gratis wifi). ’s Avonds eet je een lekkere Vlaamse maaltijd met je vrienden of familie of drink je een Belgisch pintje. Maar ook op andere momenten van de dag krijg je hier goesting, bijvoorbeeld in een schuimige cappuccino of straffe koffie met verse appeltaart of Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise. Alles met liefde bereid en geserveerd.

Het is ook mogelijk om een lunch of diner bij uw privétour te boeken bij de Kroonprins.

BOEK NU

Lees verder Tekst sluiten

Dinermenu – Prijs: € 25,50 per persoon

Een uitgebreider diner met andere gerechten is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op!

Voorgerecht

  • Brood met dip, olijven

Keuzes hoofdgerecht

  • Hamburger – kropsla – pickles – gekarameliseerde rode ui geserveerd met Vlaamse frites
    • Ook beschikbaar met vegan Beyond Burger op verzoek
  • Gele curry met geroosterde groenten, rijst en salade (vegan)

Nagerecht

  • Taartje

Reserveren