Arrangementen

Op zoek naar een leuk en goed georganiseerd arrangement? Wij verzorgen een gehele dag voor u. Fietstours, wandeltours in combinatie met bijv. koffie en gebak, lunch, diner of rondvaart.

Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze tips!

Dineren bij restaurant Spingaren

Vol passie streven wij ernaar om iedere dag weer lekkere en huisgemaakte gerechten voor jullie klaar te maken. Onze kaart is geïnspreerd op de keuken van onze zuiderburen. Heerlijke stoverijen, pates, parfaits en streekgerechten gecombineerd met de producten van vroeger en nu.

Onze bediening staat klaar om u persoonlijk te ontvangen en u met liefde te vertellen over onze keuken, onze wijnen en ons uitgebreide assortiment met Belgische bieren. Gedurende de avond nemen zij u mee in onze sfeerbeleving.

MAMS KEUKENTAFEL

Prijs:  € 25,– per persoon

Ouderwets tafelen zoals thuis. Bij Mams keukentafel heeft de gast een 3-gangen keuzemenu. Een betaalbaar menu in een vroege of late shift. Bij Mams keukentafel is er de mogelijkheid te kiezen voor een vroege (aankomst tussen 17:30 uur en 18:15 uur, tafelen tot maximaal 20:15 uur) of een late shift (aankomst na 20:30 uur). Bij Mams keukentafel is het alleen mogelijk te tafelen binnen bovenstaande tijden.  Mams keukentafel heeft een eigen beperkte kaart. Er hoeft hierdoor geen voorselectie gemaakt te worden. 

Reserveren