Fietsen huren

Op loopafstand van het Centraal Station een fiets huren. Amsterdam is bij uitstek de stad om te fietsen; in korte tijd bent u in de Jordaan, de mooie negen(winkel)straatjes, de Haarlemmerstraat, de mooie grachten met de vele musea. Vindt u het lastig om alles te vinden per fiets? Wij hebben voor u de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam. Op deze plattegrond staan leuke routes met informatie over de hotspots van de stad.

Wilt u vaker een fiets huren? Dan is de 10-rittenkaart voordelig voor u!

Lees verder Tekst sluiten

Reserveren

Reserveren kan vanaf 1 fiets voor 24 uur. De fietsen dienen dan wel voor 12:00 opgehaald te worden op de Nieuwezijds Kolk 29.

Prijzen

€7 euro voor 2 uur (reserveren niet mogelijk).

€13 euro voor 24 uur.

Kinderzitjes zijn gratis.

Borg

Kopie rijbewijs/identiteitskaart + €50,-
of
Kopie rijbewijs/identiteitskaart + kopie credit card

Reserveren


& Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit

Rondvaart

Met de Yellow Bike cruise kunt u de grachten van Amsterdam bewonderen tijdens een 1 uur durende rondvaart. In een luxe rondvaartboot vaart u langs de fraaie, imponerende grachtenhuizen met klok-, tuit- en halsgevels, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Een rondvaart om nooit te vergeten!

Picknicken in het park

Amsterdam beschikt over een aantal fantastische parken. Het bekende Vondelpark, maar ook het industriële Westerpark of het charmante Oosterpark. Op de Yellow Bike fiets je gemakkelijk naar een van deze plekken. Onderweg haal je wat te eten of te drinken.

De Krakeling

De Krakeling is het leukste jeugdtheater in Amsterdam. Voorstellingen voor jong en oud! De Krakeling is al 37 jaar de schouwburg voor de jeugd, gehuisvest in een historisch pand in het hart van Amsterdam.

In De Krakeling maken jaarlijks meer dan 40.000 kinderen en jongeren kennis met theater. Theater doorbreekt de vertrouwdheid van het dagelijks leven, haalt de letterlijkheid weg en maakt ruimte voor verbeelding, verwondering, inleving en geeft een open blik op de wereld. De intieme theaterzaal heeft een vlakke vloer waardoor je als publiek dicht op de acteurs zit. De Krakeling laat zowel de top van het jeugdtheater zien als de nieuwe jeugdtheatertalenten.

Verzetsmuseum

Voor jong en oud. Historisch museum roept met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's de sfeer op van de oorlogsjaren. Een bezoek aan het Verzetsmuseum in Amsterdam is een belevenis voor iedereen en daarom heel geschikt als gezinsuitje en/of samen met opa en oma.

Museum het Schip

Aan het Spaarndammerplantsoen in Amsterdam staan drie monumentale volkswoningbouwcomplexen van Michel de Klerk. Het meest expressionistische blok wordt in de volksmond Het Schip genoemd  en behoort tot de top van de architectuurstroming De Amsterdamse School uit het begin van de twintigste eeuw. Bezoek aan het museum is een ware ervaring.