Arrangementen

Op zoek naar een gezellig en perfect georganiseerd uitje voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Wij geven u graag advies en regelen het helemaal voor u!

Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze tips!

Bagage mee? Laat het achter bij onze partners van Lock.

Fietsen huren

Op loopafstand van het Centraal Station een fiets huren. Amsterdam is bij uitstek de stad om te fietsen; in korte tijd bent u in de Jordaan, de mooie negen(winkel)straatjes, de Haarlemmerstraat (uitgeroepen tot de een na leukste winkelstraat van Amsterdam), de mooie grachten met de vele musea. Vindt u het lastig om alles te vinden per fiets? Wij hebben voor u de Yellow Map, dé fietskaart van Amsterdam. Op deze plattegrond staan leuke routes met informatie over de hotspots van de stad

Reserveren

Reserveren kan vanaf 1 fiets voor 24 uur. De fietsen dienen dan wel tussen 10:00 en 12:00 opgehaald te worden op de Nieuwezijds Kolk 29.

Prijzen

€6 euro voor 2 uur (reserveren niet mogelijk).

€12 euro voor 24 uur.

Borg

Rijbewijs/identiteitskaart + €50,-
of
Rijbewijs/identiteitskaart + kopie credit card

Reserveren


& Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit

Rondvaart

Met de Yellow Bike cruise kunt u de grachten van Amsterdam bewonderen tijdens een 1 uur durende rondvaart. In een luxe rondvaartboot vaart u langs de fraaie, imponerende grachtenhuizen met klok-, tuit- en halsgevels, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Een rondvaart om nooit te vergeten!

Klederdrachtmuseum

Het Klederdrachtmuseum belicht het vakmanschap, de artisticiteit en de passie waarmee de Nederlandse klederdrachten tot stand zijn gekomen. De collectie omvat een dwarsdoorsnede van de vele streekdrachten en volkskunst per regio. Als kers op de taart is het ook mogelijk om verkleed op de foto te gaan, in dracht op de gracht!

De Krakeling

De Krakeling is het leukste jeugdtheater in Amsterdam. Voorstellingen voor jong en oud! De Krakeling is al 37 jaar de schouwburg voor de jeugd, gehuisvest in een historisch pand in het hart van Amsterdam.

Meer informatie

In De Krakeling maken jaarlijks meer dan 40.000 kinderen en jongeren kennis met theater. Theater doorbreekt de vertrouwdheid van het dagelijks leven, haalt de letterlijkheid weg en maakt ruimte voor verbeelding, verwondering, inleving en geeft een open blik op de wereld. De intieme theaterzaal heeft een vlakke vloer waardoor je als publiek dicht op de acteurs zit. De Krakeling laat zowel de top van het jeugdtheater zien als de nieuwe jeugdtheatertalenten.

Picknicken in het park

Amsterdam beschikt over een aantal fantastische parken. Het bekende Vondelpark, maar ook het industriële Westerpark of het charmante Oosterpark. Op de Yellow Bike fiets je gemakkelijk naar een van deze plekken. Onderweg haal je wat te eten of te drinken.

Tassenmuseum

Tassenmuseum Hendrikje, het grootste tassenmuseum ter wereld, neemt je mee in een verhaal over mode, kunst, gewoonten en geschiedenis aan de hand van een alledaags gebruiksvoorwerp.

Meer informatie

In een schitterend 17e-eeuwse grachtenpand, onderdeel van UNESCO Werelderfgoed grachtengordel Amsterdam,  in het hart van Amsterdam toont het museum de ontwikkeling van de tas van de Middeleeuwen tot nu. Nergens anders vind je zoveel prachtige, waardevolle, speelse en verrassende tassen bij elkaar, van unieke historische stukken uit de 15e eeuw tot de tijdloze klassiekers van modern design en bekende merken.

Verzetsmuseum

Voor jong en oud. Historisch museum roept met een decor van nagebouwde straten en wandvullende foto's de sfeer op van de oorlogsjaren. Een bezoek aan het Verzetsmuseum in Amsterdam is een belevenis voor iedereen en daarom heel geschikt als gezinsuitje en/of samen met opa en oma.

Museum het Schip

Aan het Spaarndammerplantsoen in Amsterdam staan drie monumentale volkswoningbouwcomplexen van Michel de Klerk. Het meest expressionistische blok wordt in de volksmond Het Schip genoemd  en behoort tot de top van de architectuurstroming De Amsterdamse School uit het begin van de twintigste eeuw. Bezoek aan het museum is een ware ervaring.

Kinderspeurtocht

Amsterdam niet geschikt voor kinderen? Niets van waar! Deze speurtocht is voor speurneuzen van 6 t/m 12 jaar.

Tijdens de tocht worden onderwerpen behandeld als de VOC en de Gouden Eeuw, Chinatown en De Dam. Een leuke wandeling voor kinderen én ouders. Of voor een schoolreisje.

Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 25,00 per groep/team (van 4/5 personen)
Vanaf 5 personen (kleinere groepen: minimum € 25,00)