Klassenuitje in Amsterdam

Bent u voor uw leerlingen op zoek naar een leerzaam, gezellig én betaalbaar klassenuitje in Amsterdam? Dan is een Yellow Bike fietstour wellicht precies wat u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in het rondleiden van grote groepen scholieren, zowel middelbare school als studenten mbo/hbo/universiteit.

Ontdek Amsterdam met de klas, op de fiets!
De Jordaan, de mooie Westertoren, de Magere Brug en de roemruchte Wallen. Zie het allemaal tijdens de Yellow Bike Amsterdam Tour. Een enthousiaste gids leidt de leerlingen -op een veilige manier- per fiets langs de mooiste en bekendste plekjes van Amsterdam, maar ook langs een aantal juweeltjes, die doorgaans voor het grote publiek verborgen blijven. De gidsen, die allen zelf in de stad studeren, kennen de stad van binnen en van buiten en staan te popelen om hun kennis met de leerlingen te delen.
Yellow Bike is al sinds 1990 een begrip op het gebied van rondleidingen in Amsterdam. Kwaliteit, veiligheid, klantgerichtheid en plezier staan hoog in het vaandel!

Fietstour op maat
Indien u graag wilt dat wij extra nadruk leggen op een bepaald thema kunt u dat bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons uiterste best doen om voor uw leerlingen de tour op maat te maken.

Lees verder Tekst sluiten

INSCHRIJVEN

U kunt inschrijven als groep (minimaal 8 personen).

TOTALE DUUR

2 uur

GROEPSGROOTTE

Maximaal 12 scholieren per gids.

PRIJS

€ 19,50 per student, 1 begeleider per groep van 12 studenten gratis.

VERTREKTIJDEN

Ieder moment van de dag in overleg met ons kantoor.

VERTREKPUNT

Nieuwezijds Kolk 29 (3 minuten lopen vanaf het Centraal Station).

Reserveren

Maak uw dag compleet met een lunch, diner of rondvaart. Bekijk de opties >