Fietstour en rondvaartboot door Amsterdam

Bij Yellow Bike kunt u Amsterdam niet alleen per fiets verkennen, maar ook vanaf het water. Als u kiest voor de Yellow Bike Cruise dan begint uw dagje uit met een 2 uur durende fietstour, onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren gids. De gids neemt u onder andere mee door het mooie Vondelpark, de gezellige Jordaan en laat u kennis maken met het imposante Museumplein. Ook passeert u natuurlijk de wereldberoemde Wallen, die zich schuilhouden in de oude stad.

Voor of na de fietstour maakt u een vaartocht over het IJ en door de eeuwenoude grachtengordel. De Yellow Bike Cruise is een rondvaart door de grachten van Amsterdam en kan alleen geboekt worden in combinatie met de kleine fietstour. Deze unieke fiets- vaarcombinatie is de ultieme manier om de vele gezichten van Amsterdam te leren kennen!

Prijzen zijn inclusief gebruik fiets en eventueel regenponcho. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Lees verder Tekst sluiten

INSCHRIJVEN

U kunt inschrijven als groep (minimaal 8 personen) of individueel

TOTALE DUUR

2 uur fietsen en 1 uur varen

PRIJS

€43,-

Prijzen zijn excl. reserveringskosten.

VERTREKTIJDEN

Voor gedeelde tours:

De fietstour iedere dag om 11.00 en om 13.30, voor of na de tour neemt u deel aan de rondvaart. U kunt in de opmerkingen tijdens het boeken een gewenst tijdstip voor de vaartocht aangeven. De volgende combinaties zijn gangbaar:

11u fietstour – uw eigen lunch – half 3 vertrek vaartocht

11u vaartocht – uw eigen lunch – half 2 vertrek fietstour

Voor privé fietstours:

Privegroepen kunnen ieder moment van de dag vertrekken in overleg met ons kantoor. Het vaartochtje is altijd gedeeld met andere bezoekers.

VERTREKPUNT

Nieuwezijds Kolk 29 (5 minuten lopen vanaf het Centraal Station)