Arrangementen

Op zoek naar een gezellig en perfect georganiseerd uitje voor uw bedrijf, familie of vriendengroep? Wij geven u graag advies en regelen het helemaal voor u!

Fiets huren

Combineer het huren van een fiets met een leuke activiteit, bekijk onze tips!

Bagage mee? Laat het achter bij onze partners van Lock.

Yellow Bike Cruise

Bij Yellow Bike kunt u Amsterdam niet alleen per fiets verkennen, maar ook vanaf het water. Als u kiest voor de Yellow Bike Cruise dan begint uw dagje uit met een 2 uur durende fietstour, onder begeleiding van een enthousiaste en ervaren gids. De gids neemt u onder andere mee door het mooie Vondelpark, de gezellige Jordaan en laat u kennis maken met het imposante Museumplein. Ook passeert u natuurlijk de wereldberoemde Wallen, die zich schuilhouden in de oude stad. Na de fietstour maakt u een vaartocht over het IJ en door de eeuwenoude grachtengordel. De Yellow Bike Cruise is een rondvaart door de grachten van Amsterdam en kan alleen geboekt worden in combinatie met de kleine fietstour. Deze unieke fiets- vaarcombinatie is de ultieme manier om de vele gezichten van Amsterdam te leren kennen!

Prijzen zijn inclusief gebruik fiets en eventueel regenponcho. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

INSCHRIJVEN

U kunt inschrijven als groep (minimaal 8 personen) of individueel

TOTALE DUUR

2 uur fietsen en 1 uur varen

PRIJS

€37,00

VERTREKTIJDEN

Voor individuele inschrijvingen vertrekt de fietstour iedere dag om 10:30 (maart-oktober) of om 13:30 (november-februari), aansluitend neemt u deel aan de rondvaart.

Voor groepen ieder moment van de dag vertrekken in overleg met ons kantoor.

VERTREKPUNT

Nieuwezijds Kolk 29 (3 minuten lopen vanaf het Centraal Station)

Reserveren