Waterland fietstour

Binnen vijf minuten bent u de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. Een vriendelijke gids leidt de groep van maximaal 15 personen op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op 5 meter beneden zeeniveau! De gids zal u onder andere vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen.

Prijzen inclusief gebruik fiets en eventueel regenponcho. Vooraf reserveren is noodzakelijk.


BOEK NU

Lees verder Tekst sluiten

VERTREKTIJDEN

Elke vrijdag, zaterdag en zondag vertrekt de tour om 10:00. Reserveer alstublieft tijdig zodat we uw gids kunnen reserveren.

Voor groepen kunnen we de tour inplannen welke dag/tijd u maar wenst. Tijdens het boeken kunt u de gewenste tijd aangeven.

TOTALE DUUR

4 uur inclusief pauze, we fietsen in een rustig tempo.

Op zoek naar een kortere tour? Bekijk ook eens onze 3u stadstour

GROEPSGROOTTE

De tour vertrekt vanaf 2 deelnemers. Maximaal 17 deelnemers per gids. Meestal zijn de groepen echter klein, u heeft al snel een privétour!

PRIJS

Volwassenen: € 38,00 pp

Jongeren (7-17 jaar): € 19,50 pp

Kinderen (0-6 jaar in kinderzitje): € 6,-*

Prijzen zijn inclusief belastingen, exclusief reserveringskosten.

*Kinderzitjes worden aan de balie afgerekend, u kunt een stoeltje reserveren door een opmerking achter te laten in de boekingsprocedure

VERTREKPUNT

Nieuwezijds Kolk 29 (3 minuten lopen vanaf het Centraal Station)

Reserveren

Maak uw dag compleet met een lunch, diner of rondvaart. Bekijk de opties >