Klassenuitje in Amsterdam

Bent u voor uw leerlingen op zoek naar een leerzaam, gezellig én betaalbaar klassenuitje in Amsterdam? Dan is een Yellow Bike fietstour wat u zoekt. Wij hebben ruime ervaring in het rondleiden van grote groepen scholieren, zowel middelbare school als studenten mbo/hbo/universiteit.

Een onvergetelijke ervaring in Amsterdam met de klas? Ga op fietstour!

De Jordaan, de mooie Westertoren, de Magere Brug en de roemruchte Wallen. Zie het allemaal tijdens de Yellow Bike Amsterdam Tour. Een enthousiaste gids leidt de leerlingen -op een veilige manier- per fiets langs de mooiste en bekendste plekjes van Amsterdam. De gidsen, die zelf in de stad studeren, kennen de stad van binnen en van buiten en staan te popelen om hun kennis met de leerlingen te delen.

Elders goedkoper? Wij matchen de prijs.

Wij denken dat wij de goedkoopste en leukste scholierenfietstour van Amsterdam hebben gecreëerd. Vind u een scholierenfietstour in Amsterdam elders toch goedkoper? Dan matchen wij de prijs.

Veiligheid en fietsplezier gaan bij ons hand in hand

Yellow Bike is al sinds 1990 een begrip op het gebied van rondleidingen in Amsterdam. Veiligheid staat bij ons op 1 en is voor ons een voorwaarde voor een geslaagde scholierentour. Daarom hanteren we de volgende veiligheidsmaatregelen:

  • Groepen niet groter dan 12 leerlingen;
  • Onze gidsen houden er toezicht op dat de groep bij elkaar blijft;
  • Het tempo is gemoedelijk;
  • Onze routes mijden de drukke autowegen;
  • Helmen zijn tegen een kleine meerprijs voldoende beschikbaar.
  • Wanneer u bij ons boekt met een grote groep, stemmen we met u af hoe we het vertrek van uw groep slim en naar uw wens inrichten. Zo voorkomen we dat de groepen onoverzichtelijk worden.

Heeft u een vraag? Bel ons op +31(20)6206940, bekijk onze FAQ of stuur ons een e-mail.

INSCHRIJVEN

U kunt inschrijven als groep (minimaal 8 personen).

TOTALE DUUR

2 uur

GROEPSGROOTTE

Maximaal 12 scholieren per gids. Wel zo veilig.

PRIJS

€ 22,15 per student voor de 2u tour. 1 begeleider per groep van 12 studenten gratis!

  • Elders goedkoper? Wij matchen de prijs.
  • Voor een direct inzichtelijke totaalprijs start u simpelweg een reservering in ons boekingssysteem.
  • Geef eventuele wensen aan in de opmerkingen, of reserveer door uw voorkeuren te mailen naar [email protected]. Het is uiteraard mogelijk te betalen met een factuur achteraf.

VERTREKTIJDEN

Ieder moment van de dag, wanneer het u schikt, neem direct contact op met ons kantoor of boek een tijd in ons boekingssysteem. Groepjes van 12 vertrekken kort na elkaar met een kleine tussenafstand om veiligheid te garanderen.

VERTREKPUNT

Nieuwezijds Kolk 29, Amsterdam (3 minuten lopen vanaf het Centraal Station).

Thema op maat

Indien u graag wilt dat wij extra nadruk leggen op een bepaald thema kunt u dat bij ons kenbaar maken. Wij zullen ons uiterste best doen om voor uw leerlingen de tour op maat te maken.

…of toch wandelen?

Een fietstocht geeft een gevoel van vrijheid en avontuur dat met wandelen -volgens ons- moeilijk te evenaren is. Voor wie toch liever wandelt bieden we ook tegen een lager tarief wandeltochten aan. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Quiz

Maak het uitje nog leuker met een Amsterdam-quiz. Per gidsgroepje van 12 leerlingen worden kleinere teams gemaakt die tegen elkaar strijden in een amusante Amsterdam-quiz, met een smakelijke prijs voor het winnende team! We hanteren een kleine meerprijs van 2,- euro per leerling voor de quiz inclusief smakelijke prijzen.

yellow bike quiz

Kies Uw Tijd

Loading...